Koerier | Koeriersdienst | Koeriersdiensten | Tilburg

U zoekt een koerier in Tilburg ?

Zoekt u een koerier in Tilburg die snel, accuraat en betrouwbaar uw pakketje, brief of vracht kan verzenden?

Onze betrouwbare koeriers uit Tilburg hebben allemaal jarenlange ervaring in transport.

U kunt 7 dagen per week, 24 uur per dag op ons rekenen.

Waarom zou u voor onze koeriersdienst uit Tilburg kiezen?

Onze koeriers uit Tilburg verzorgt uw zending of transport binnen Nederland of wereldwijd.

Vraag u zich af waarom u voor een koerier van Pengo Logistics zou kiezen?

Misschien omdat ons koeriersbedrijf in Tilburg zich al jaren onderscheid door alle diensten en faciliteiten in eigen hand te houden.

Zo werken wij met eigen wagens en professionele chauffeurs die allemaal een speciale rijopleiding hebben gehad zodat uw zending in veilige handen is.

In tegenstelling tot sommige koeriersdiensten uit Tilburg, kunnen wij in vrijwel iedere vorm van transport voorzien.

Van een eenvoudige enveloppe tot zeer zware of grote zendingen. Onze koerier levert het snel en veilig voor u af. Pengo Logistics beschikt bovendien over een eigen wagenpark, eigen werknemers en eigen over- en opslagfaciliteiten. Dat is wel zo prettig!

Onze koerier in Tilburg is veelzijdig inzetbaar

Onze koerier is vanuit Tilburg inzetbaar voor allerlei koeriersdiensten. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze super spoed service, 4-uurs of 1-dag service. Onze koerier is ook in te huren voor bijzondere vracht, medische zendingen, zeevracht en luchtvracht. Op onze diensten pagina staat precies wat wij voor u kunnen betekenen.

Heeft u meteen een tarief nodig? Door ons mail te sturen krijgt u binnen een half uurtje een offerte op maat.

Wilt u meer informatie over onze koeriers uit Tilburg ? Neem contact met ons op! 

Vervoer van kavels gekocht bij BVA Auctions

Transport van kavels gekocht bij BVA Auctions

Heeft u artikelen gekocht bij online veilinghuis BVA Auctions

Pengo Logistics B.V is al jaren een van de aanbieders voor het vervoer van gegunde kavels van BVA Auctions voor het transport van veilingkavels. Wij vervoeren uw aankopen met zorg en aandacht.

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan om uw artikelen te laten afhalen en bezorgen in NederlandBelgiëDuitslandFrankrijk of elk ander land. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Gefeliciteerd, u bent de hoogste bieder op uw kavel! Maar nu moet u de artikelen nog op hun nieuwe plek zien te krijgen. Wij helpen u door de artikelen op te halen op de veilinglocatie (waar ook in Nederland), het daar te controleren en eventueel te demonteren. Daarna brengen we het naar elk door uw gewenst adres in binnen- of buitenland of slaan het tijdelijk bij ons op. Bij transport buiten de EU regelen we ook alle douaneformaliteiten voor u. 

Stap 1: 
Vraag via het online formulier een offerte aan. Bij de aanvraag geeft u het kavelnummer of de kavelnummers door, uw adresgegevens en de condities van het afleveradres en eventueel aanvullende vragen of opmerkingen. 

Stap 2: 
Binnen 24 uur ontvangt u van ons via e-mail een offerte. Tijdens kantoortijden vaak veel sneller! De offerte blijft geldig tot de openbare ophaaldag van het veilinghuis. 

Stap 3: 
U gaat akkoord met de prijs en upload de bijbehorende factuur van BVA Auctions als bewijs van gunning van de kavel. Vervolgens bevestigt u het order en maakt de betaling over. 

Stap 4: 
Wij nemen contact op met BVA Auctions en maken een afspraak voor een afhaaldag, deze wijkt soms af van de reguliere afhaaldag. Ter plaatse controleren we of de producten compleet zijn en geen schade hebben. Daarna pakken we alles zorgvuldig in en nemen het mee. Dat zit allemaal bij de prijs inbegrepen. 

Stap 5: 
U ontvangt van ons via e-mail een voorstel voor een afleverdatum. Wij bezorgen de goederen op het door u aangegeven afleveradres binnen 10 dagen na de afhaaldag. 


Wij verzorgen het  bezorgen van:

Pakketten (kleingoed)
Computers
Meubilair
Kantoormeubilair
Inventaris
Partijgoederen (pallets)
Bulkgoederen
Stellingen
Machines
Heftrucks

Over BVA Auctions B.V.

BVA Auctions is het grootste online veilinghuis van Europa. De website heeft maandelijks meer dan 5 miljoen online bezoekers en meer dan 1,2 miljoen geregistreerde bieders.
Op de website worden wekelijks meer dan 20.000 goederen aangeboden, waaronder auto’s, industriële machines, lifestyle producten, meubilair, consumentenelektronica, boten, paarden, vastgoed en fietsen. Dankzij het ruime en voortdurend wisselende aanbod is er bij BVA Auctions voor iedereen altijd wat te bieden.