Bent u opzoek naar een transportbedrijf dat u kan ondersteunen bij het versturen van een pallet of meerdere pallets?

Dan bent u bij Pengo Logistics B.V  aan het juiste adres.

Wij kunnen u in al uw verzendingen ondersteunen.

U kunt met Pengo Logistics een afspraak maken waar en wanneer uw pallet(s) opgehaald moeten worden en wanneer ze waar geleverd moeten worden.

Het gehele proces gaat naar uw eigen wensen en eisen.

Bij Pengo Logistics zijn de tarieven afhankelijk van de afmeting van uw pallet en het aantal verzonden pallets per afleveradres.
Wij kennen 3 standaard normen en gewichten:

  • Halve Europallet, afmeting 0.80 x 0.60, max. hoogte 1.40m, max. gewicht 200 kg 
  • Europallet, afmeting 1.20 x 0.80, max. hoogte 1.80 m, max. gewicht 200 kg 
  • Blokpallet, afmeting 1.20 x 1.00, max. hoogte 1.80 m, max. gewicht 200 kg 

Voor de binnen de EU of Internationaal of Spoed of  Express zendingen gelden de normale koeriersdienst kilometer tarieven !!!! zie onze tarieven hierover op onze Tarievenpagina >>> Bij vaste routes kunnen we helpen deze routes te maken en deze compleet te verzorgen deze prijzen kunnen op aanvraag en op maat worden gemaakt naar wens van de opdrachtgever en uiteraard ontvangt u 25% korting op de maand factuur.

Verpakkingsvoorwaarden palletzendingen:

Goederen dienen binnen de palletafmeting te blijven, wij verzoeken u de pallet te verpakken met verpakkingsfolie en te voorzien van een adres drager, zorgt u ervoor dat de lading goed gefixeerd is op de pallet, bijvoorkeur ingeseald met verpakkingstape. Bij ondeugdelijke verpakking of fixatie zijn wij in geval van schade niet aansprakelijk, en kan door de chauffeur worden geweigerd. Indien de lading overhangt dient u bij de boeking een grotere palletmaat te selecteren.

Verpakkingsvoorwaarden stuksgoederen:

Goederen dienen deugdelijk te worden verpakt in een doos of indien dit niet mogelijk is in noppenfolie om transportschade te voorkomen, onverpakte goederen zullen door de chauffeur worden geweigerd. Uw stuksgoederen dienen te zijn voorzien van een duidelijk zichtbare adres drager. Stuksgoederen die bij de boeking buiten de toegestane maat en of gewicht vallen kunt u als palletzending aanmelden u dient zich dan wel aan de verpakkingsvoorwaarden voor palletzendingen te houden.Het is niet toegestaan om stuksgoederen te bundelen dit om te voorkomen dat gebundelde pakketten kunnen losraken en het losgeraakte deel vermist raakt. 

Laadrestricties voor pallets en stuksgoederen:

Uw pallettransport dient op de door u opgegeven afhaal datum en tijd klaar te staan om geladen te kunnen worden, indien uw pallet geladen moet worden met een klep dient dit vooraf bij aanmelding te worden doorgegeven, indien de laadlocatie niet toegankelijk is met een vrachtwagen pallet en/of pompwagen dient  de pallet voor aan de weg geladen te worden u dient hier zelf voor zorg te dragen. Indien voor laden een heftruck is vereist dient u hier zelf voor zorg te dragen. Pallets worden geladen van ma t/m vrij tussen 8.00 uur en 20.00 uur indien uw pallettransport in een gewenst tijdsvenster afgehaald dient te worden kunt u dit bij de boeking aangeven, hiervoor zijn extra kosten verschuldigd. Indien in geval van overmacht niet aan de tijdslevering kan worden voldaan kunt u slechts alleen de kosten voor tijdslevering gecrediteerd krijgen. Pengo Logistics  kan niet aansprakelijk worden gesteld voor kosten van derde welke gemaakt zijn door het niet tijdig kunnen laden bij overmacht. Bij het niet kunnen laden omdat niemand aanwezig is om de goederen vrij te geven bent u de volledige vrachtkosten verschuldigd zonder recht op restitutie. Voor het opnieuw laten laden van de goederen dient u een nieuwe opdracht in het systeem in te boeken.

Losrestrictiesvoor pallets en stuksgoederen:

Voor lossing van uw pallettransport dient op de door u opgegeven losdatum en tijd iemand aanwezig te zijn om de goederen in ontvangt te kunnen nemen en voor ontvangt te kunnen en te mogen tekenen indien mogelijk wordt er gelost tot aan de deur.Indien uw pallettransport in een gewenst tijdvenster gelost dient te worden kunt u dit bij boeking aangeven, hiervoor zijn extra kosten verschuldigd. Indien in geval van overmacht er niet aan de tijdslevering kan worden voldaan kunt u slechts alleen de kosten voor tijdslevering gecrediteerd krijgen. Pengo Logistics kan niet aansprakelijk worden gesteld voor kosten van derde welke gemaakt zijn door het niet tijdig kunnen lossen bij overmacht. 
Indien er niemand aanwezig is zal uw pallet mee retour worden genomen, voor een tweede aanbieding bent u dan nogmaals de volledige vrachtkosten verschuldigd wij nemen in dat geval altijd eerst contact met u op.
Na betaling van de vrachtkosten voor een tweede aanbieding wordt uw pallettransport de volgende werkdag opnieuw aangeboden.
Indien een kleplossing gewenst is dient u dit vooraf bij aanmelding door te geven hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
indien de loslocatie niet toegankelijk is voor een vrachtwagen, pallet en/of pompwagen zal de pallet worden gelost naast de wagen uw klant zal zelf voor verder transport moeten zorg dragen. Pallets worden gelost van ma t/m vrij tussen 8.00 uur en 20.00 uur, Indien het bij buitenlandse zendingen niet mogelijk is om met een internationale wagen te lossen dient u dit beslist vooraf aan ons kenbaar te maken.

Pengo Logistics B.V garandeert de hoogst mogelijke serviceniveaus binnen ons segment. 

Het is zelfs mogelijk om orders dezelfde dag nog uit te leveren. 

In de middag of in de avond. 

Ideaal om snelle orderdoorlooptijden te realiseren. 

En een onderscheidende, ultieme servicebeleving naar eindklanten te creëren.